Családi nap 2013

Dia Groger, 2013. jún. 13. 3:10   [ frissítve: 2013. jún. 13. 5:39, felhasználó: Tibor Majer ]
A Családi nap programjáról előzetesen nem nagyon kaptak információt a résztvevők, csupán annyit, hogy szombaton reggel 9.00-kor az Örs Vezér téren kell találkozni az egyes csoportoknak. Ott kapják meg a feladatokat. Ezek meg is érkeztek SMS-ben...."A Deák téren lévő valamelyik luxus szálloda forgóajtajában fotózzátok le a csapat minél több tagját. Nevezzetek át egy utcát – készüljön róla fotó! Vegyetek egy közös fürdőt! (napfürdő is lehet) Készüljön erről is kép!" és így tovább.
Miután minden feladatot végrehajtottak beérkeztek a Politechnikumba, ahol folytatódtak a programok. Az első feladat az ebéd előkészítésébe való besegítés volt, azaz a "konyhatündér képző"; de volt fenntarthatósági képzés, amelyen újrahasznosítható anyagokból készítettek különböző tárgyakat; volt "savas tó" játék, ahol erővel és ügyességgel kellett a "savas tóból" közösen kiszedni a csokikat; volt rögtönzött színházi előadás és Story kocka játék. 
Itt kapták meg a jelenlévő, sikeres vizsgát tevők, az Hétköznapi internet és a Mindennapi kommunikáció angol nyelven című képzésekről a tanúsítványt.

Egy igazán jó napot tölthettünk együtt, bizonyságul az alábbi néhány fotó!

Köszönjük a részvételt mindenkinek, aki nem volt ott igazán bánhatja, de a következő családi napon szeretettel várjuk!!

Comments